Clubavond:

Elke vrijdagavond vanaf 20.00 uur.

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Vind je het leuk om een ander te slim af te zijn?
- Houd je van Brabantse gezelligheid?
- Heb je een hekel aan moeilijke regeltjes, maar denk je graag in mogelijkheden?

Kom dan een keer kijken bij Damvereniging Dammend Tilburg! Een gezellige club voor enthousiastelingen van alle niveaus en leeftijden.

Door te dammen train je je hersenen en houd je ze fit. Dammen is een brainsport waar iedereen wat aan heeft. Door de eenvoudige spelregels is dammen toegankelijk, maar vergis je niet: het spel is zeker niet makkelijk! Door de talrijke mogelijkheden is elke partij weer een uitdaging, op welk niveau je ook speelt.

Damvereniging Dammend Tilburg (DT) is dé damclub van Tilburg en omstreken. DT is in 2017 ontstaan uit de Tilburgse Damvereniging (TDV) en het eveneens Tilburgse Micone. Het resultaat is een gezellige groep dammers, waarbinnen voor iedereen passende tegenstand en een flinke dosis Brabantse gezelligheid te vinden is.

Bij Dammend Tilburg kun je zowel intern, provinciaal als nationaal meespelen. Nationaal speelt Dammend Tilburg met drie teams, waarvan het eerste team uitkomt in de hoogste klasse van Nederland. De interne en provinciale competities worden gespeeld op de clubavond, welke elke vrijdagavond om 20:00 uur in Boerke Mutsaers wordt gehouden. Kom gerust een keer langs en proef de uitdaging! Tot dan en houdoe!

Jeugd donderdagavond 19:00 - 20:00

Het Spoor
Schaepmanstraat 36
5041 AR Tilburg
013-5421664

Senioren vrijdagavond vanaf 20:00, tevens speellocatie nationale competitie

Boerke Mutsaers
Vijverlaan 2
5042 PZ Tilburg
(013) 5900808

Waar in Tilburg kun je verder nog een gezellig potje dammen?

Disclaimer
Staat u op een van de foto's op deze website en wilt u dat niet? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Dammend Tilburg 2018